f Virgo Sapiens Kleuterschool - Mini Virgo Schrijf je tot 3 februari in voor de opendeurdag op zaterdag 5 februari 2022 van 10u00 tot 12u00!

Beste ouders,
Zijn jullie op zoek naar een toffe school in een groene omgeving? Dan is MINI VIRGO de school die je zoekt! Bekijk onderstaand filmpje alvast en leer onze klassen en juffen kennen! Op 5 februari 2022 kan je onze school bezoeken. Om dit veilig te laten verlopen is vooraf inschrijven verplicht. Door overmacht kan de opendeurdag nog altijd geannuleerd worden. U wordt dan persoonlijk op de hoogte gebracht.
Schrijf je hier in voor de opendeurdag 5 februari!De kracht van verbinden

Dit schooljaar zal verbinden onze leidraad zijn.

We weten dat we niet zonder verbinding kunnen en dat we creatief en inventief moeten zijn om aangepaste vormen te bedenken. We gaan op zoek naar inspiratiebronnen en maken er dankbaar gebruik van dat we een katholieke dialoogschool zijn.

img_Als_bomen_vertellen

Hierbij zal “hoop” ons bindmiddel zijn! Hoopvol naar de toekomst kijken met volgende acht wegwijzers: duurzaamheid, gastvrijheid, generositeit, kwetsbaarheid en belofte, rechtvaardigheid, uniciteit in verbondenheid, verbeelding en de inspiratie van je eigen school. Ze helpen je om onderweg vreugde te vinden en de kracht van verbinden indringend te ervaren.

Van maand tot maand nemen we dit onder de loep waarbij Leeftocht en Naomie enkele van onze bronnen zijn. “De kracht van verbinden” wordt op kleuterniveau gebracht namelijk als titel “Als bomen vertellen”.

Verbinding is dé reden waarom we hier zijn, het geeft zin en betekenis aan ons leven.